Tårnvej Biler Service Syn Aircondition Vinterdæk & Sommerdæk Skade & Taksator Tilbehør & Reservedele Kontakt  
         

Er din bil indkaldt til syn?

Tårnvej Biler klargører gerne din bil til syn, og vi giver gerne en pris på synet inden vi sætter igang med udbedringen af evt. fejl på køretøjet.

TÅRNVEJ BILER SYN

Skal din bil synes, har vi fast pris på gennemgang af bilen inkl. kørsel til syn samt synsgebyr.

  • Vi gennemgår din bil for de fejl og mangler der skal udbedres for at syne bilen
     

  • Du modtager prisen på evt. reservedele og tid, og kan derudfra tage stilling til om du ønsker at fortsætte med synet af din bil.
     

  • Vi repererer bilen, og kører den til syn for dig


Kontakt os for et synstjek af din bil!
 

 

Se også vores priser på skift af sommerdæk til vinterdæk.

Er din bil indkaldt til syn kan du ikke få udsættelse

Det er ikke muligt at udsætte den seneste frist for syn. Trafikstyrelsen kan ikke ændre den frist, som er fastlagt i indkaldelsen til syn. Dette gælder, uanset at:

* Der kan være tale om reparationer på bilen, der trækker ud.
* Der kan være tale om sygdom, ferie, udlandsophold, køb af ny bil, bilen bruges ikke om vinteren mm.

Et periodisk syn er konkret praktisk gennemgang og kontrol af et køretøj med betydning for færdselssikkerheden og miljøet.

Almindelige personbiler under 3.500 kg skal som hovedregel til syn hvert 2. år første gang 4 år efter første registrering.

Trafikstyrelsen indkalder dit køretøjer til periodisk syn i god tid.

Åbningstider
Mandag til torsdag 8.00 – 16.30 og fredag 8.00 – 13.00

Tårnvej 53, 7200 Grindsted

Tlf.: 2297 6882
 


 

Kan køretøjet ikke synes inden for fristen, bør du afmelde det på et skattecenter. Udgiften til nye nummerplader vil helt eller delvis, alt efter periodens længde, blive opvejet af sparet ejerafgift og forsikring. Når køretøjet er afmeldt, behøver det ikke synes, før det igen skal have nye nummerplader på. For at køre køretøjet til syn, skal du leje prøvenummerplader hos motorekspeditionen på et skattecenter. Efter syn kan du igen købe nummerplader til køretøjet.

Såfremt du ikke får synet dit køretøj inden fristen, sendes der efter fristen for syn et erindringsbrev til bruger/ejer af køretøjet. Herefter overgår sagen til politiet, som har mulighed for at inddrage køretøjets nummerplader og udstede bødeforlæg.
Er dit køretøjs nummerplader specielle (f.eks. sorte emaljeplader) eller er der andre særlige forhold, kan du søge Færdselsstyrelsen om dispensation for seneste frist for syn, så du eventuelt kan vente med syn uden at afmelde nummerpladerne.
Ansøgning om dispensation skal være Trafikstyrelsen i hænde inden fristen for syn udløber.
 

 
 

Er din bil indkaldt til syn men du har afmeldt eller solgt den

Afmeldt

Har du en bil, som lige er blevet afmeldt på et skattecenter eller bliver afmeldt, inden fristen for syn udløber, kan du se bort fra en eventuel indkaldelse til periodisk syn.

Du behøver ikke give besked til Trafikstyrelsen.

Har du indgået en aftale om syn med en synsvirksomhed, kan tiden afbestilles ved at kontakte den pågældende synsvirksomhed.

Solgt

Når en bil, der er indkaldt til periodisk syn, bliver solgt (omregistreret til ny ejer), vil den nye ejer automatisk få besked fra SKAT om manglende syn og oplysning om seneste frist for syn. Fristen for syn ændres ikke i forbindelse med ejerskifte. Er bilen allerede indkaldt til syn, bør du oplyse køber om indkaldelsen.

Du behøver ikke give Trafikstyrelsen besked, når bilen er solgt.

Trafikstyrelsen sender indkaldelsen til den registrerede bruger af bilen. Modtager du en indkaldelse på en bil, du har solgt, er det fordi bilen stadig er registreret i dit navn. En ny ejer har 3 uger til at omregistrere eller afmelde bilen. Er der gået mere end 3 uger, og bilen fortsat er registreret i dit navn, anbefaler vi dig at kontakte et skattecenter for yderligere vejledning. På skattecenteret kan du altid få oplyst, om bilen er ejerskiftet eller afmeldt.

Selvom du har købt ny bil og blot venter på levering af denne, må din gamle bil ikke benyttes efter den seneste frist for syn er udløbet. Der kan heller ikke i dette tilfælde gives udsættelse på fristen.

 
 


Tårnvej Biler er også din mekaniker der reparerer og udbedrer
autoskader af alle bilmærker såvel nye som ældre årgange.

 
         

webdesign - pahm.dk